Lisää vastustuskykyä vitamiineista

  • Kaikille 1-vuotiaasta alkaen
  • Vahvistaa vastustuskykyä
  • Hygieeninen läpipainopakkaus
  • Avattavat kapselit voi myös sekoittaa ruokaan tai juomaan

Maitohappobakteeri+BCD ratiopharm on ihanteellinen maitohappobakteerivalmiste hyvinvointisi päivittäiseen ylläpitoon! Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja lomamatkoille.

B6-, B12-, C- ja D-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Päiväannos sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa. Aikuisen vuorokausiannos 2 kapselia sisältää vähintään 1,5 miljardia elävää bakteeria.

Valmisteen B-,C- ja D-vitamiinit tukevat vastuskykyäsi. D-vitamiini ylläpitää myös luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvointia. Lisäksi B-vitamiini vähentää väsymystä ja auttaa vapauttamaan paremmin energiaa ravinnosta.

B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. C-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka vahvistaa myös vastustuskykyä.

Maitohappobakteeri+BCD ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoproteiinia. Valmiste on saatavana vain apteekeista.

Annostus ja käyttö

Maitohappobakteeri + BCD sopii koko perheelle 1-vuotiaasta ylöspäin sekä raskaana oleville ja imettäville. Kapselin voi niellä sellaisenaan, mutta halutessaan sen voi myös avata ja sekoittaa sisällön ruokaan tai pieneen määrään nestettä.

Suositeltava vuorokausiannos: yksi kapseli kaksi kertaa päivässä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Pakkauskoot

Maitohappobakteeri + BCD ratiopharm on saatavana 30, 50 ja 100 kapselin pakkauksissa.